Halep debutează în echipamentul Nike: Simona a explicat de ce e mândră că a semnat cu gigantul american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) şi-a confirmat participarea la turneul Qatar Total Open 2018, acolo unde va debuta direct în turul II.

Simona Halep va avea, miercuri, o zi specială! În primul rând, românca va reveni pe teren după o pauză de 19 zile, urmând să joace primul meci după finala pierdută de la Australian Open.

Apoi, cu prilejul debutului la Doha, contra lui Makarova (36 WTA), constănţeanca va purta, în premieră, echipamentul Nike la un meci oficial. A doua jucătoare a lumii a reuşit să semneze un parteneriat excelent cu gigantul american din punct de vedere financiar, după cum presa americană a scris aici.

Nu doar fanii lui Halep s-au bucurat că favorita lor s-a înţeles cu cel mai mare brand sportiv din lume, ci şi Simona se mândreşte că a dat o lovitură financiară, dar şi de imagine.  

Ce a spus?

„Pot să spun că sunt un pic emoţionată. E o realizare destul de mare faptul că am semnat cu aşa firmă mare, însă sunt obişnuită ca atunci când intru pe teren să uit de emoţii. Va fi un moment special, cu siguranţă“, a declarat Halep la microfonul Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite