Halep, o dezamăgire cruntă: „Simona a fost o stafie!“. Reacţie dură la adresa liderului WTA după finala de la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA
FOTO EPA

Simona Halep a lăsat o impresie extrem de proastă în ultimul act de la Foro Italico, ceea ce ridică semne de întrebare privind nivelul ei de pregătire pentru French Open.

Simona Halep are de apărat o finală la Roland Garros (27 mai - 10 iunie), însă ce a arătat, per ansamblu, în sezonul de zgură de până acum duce spre o singură concluzie: Halep nu e la nivelul de anul trecut.

Imediat după finala pierdută la Roma, constănţeanca a fost criticată şi de Carole Bouchard, o specialistă respectată în lumea tenisului feminin. Potrivit Digi Sport, Bouchard, care face parte din boardul International Tennis Writers Association (ITWA), a avut o reacţie dură la adresa lui Halep.

„Greu pentru Halep, care a fost o stafie în primul set. A început să se revolte în manşa secundă, dar s-a accidentat în procesul de revenire. Trebuie să se fi săturat să aibă mereu astfel de probleme înainte de un Grand Slam“, a notat Carole Bouchard, pe twitter.

Totuşi, Halep a demontat varianta potrivit căreia ar fi suferit de o problemă medicală în finala pierdută cu Svitolina.

„N-a fost vorba de nicio accidentare. N-am fost proaspătă azi. E vorba de ce zi prinzi. Eu mă bucur că am încheiat meciul un pic mai bine. Sunt dezamăgită că n-am jucat bine în primul set. E o jucătoare solidă şi a jucat bine azi (n.r. - Svitolina)“, a explicat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite