Halep şi o greşeală fatală: Legendara Navratilova a explicat de ce Simona a pierdut setul decisiv cu Wozniacki

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a condus cu 4-3 în al treilea set şi a avut şi serviciul pentru a se distanţa la 5-3. Din păcate, a pierdut trei game-uri la rând, iar trofeul a a ajuns la daneza de 27 de ani.

Simona Halep a pierdut şi a treia finală de Grand Slam din carieră, însă rămâne pozitivă, după cum arată şi postarea pe care a avut-o, astăzi, pe Instagram.

Au existat voci care au susţinut că românca a fost păcălită în setul decisiv de Wozniacki, aşa cum s-a întâmplat şi în finala de la French Open 2014 cu Şarapova.

Legendara Martina Navratilova, cu 18 titluri de Grand Slam în palmares, n-a acuzat-o pe Wozniacki, însă a subliniat că Simona a comis o mare greşeală, atunci când, la scorul de 4-3 în decisiv, daneza a cerut time-out pentru a primi îngrijiri medicale.

Ce a spus?

„Simona trebuia să se mişte mai mult pe teren când Wozniacki a luat pauză medicală. Trebuia să facă nişte mişcări care să o ţină în ritm, dar ea a stat timp de 5-6 minute şi n-a făcut nicio mişcare. Poate n-avea energia necesară, dar tot trebuia să se mişte, pentru că, aşa, şi-a pierdut complet ritmul!“, a explicat Navratilova pentru Eurosport, citat de prosport.ro. Ea a fost de părere că, totuşi, finala de la Melbourne a fost câştigată de jucătoarea mai bună.

„Halep a fost mai agresivă şi a avut mai multe puncte câştigătoare, dar jucătoarea care şi-a păstrat calmul a câştigat. Wozniacki a meritat să câştige pentru că a fost mai bună în punctele decisive“, a adăugat Navratilova.

CITEŞTE ŞI:

Halep, fără iubit: Tatăl Simonei a vorbit, în premieră, despre viaţa sentimentală a fiicei sale. „Se spun şi multe aberaţii!“

Halep la control: Simona s-a întors din Australia cu trei mari probleme medicale. Ce decizie poate lua în următoarele ore

Halep, descrisă ca o campioană de Wozniacki: „Nici măcar la mingea de meci nu eram sigură că pot să o bat!“

Halep, o nouă postare pe Instagram: Simona a ţinut să-i mulţumească omului care a ajutat-o să crească enorm

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite