Halep l-a scos din sărite pe Darren Cahill: Replică acidă a antrenorului, după ce Simona l-a tratat cu fundul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA
FOTO EPA

Simona Halep nu doar că a pierdut finala de la Roma însă, din păcate, a avut, din nou, genul de ieşire de care părea că a scăpat în relaţia cu antrenorul ei.

Simona Halep a făcut un prim set lamentabil cu Elina Svitolina (4 WTA) şi, chiar dacă s-a mai redresat în setul doi, per total, a suferit o înfrângere meritată.

Modul în care liderul WTA s-a prezentat în primul set l-a şocat şi pe Darren Cahill care, la scorul de 5-0 pentru Svitolina, a coborât pe teren pentru a oferi sfaturi elevei sale. Din păcate, din ce s-a văzut pe imaginile transmise de Digi Sport, Halep a lăsat impresia că e complet dezinteresată, iar o replică dată de ea, care nu s-a auzit la televizor, l-a scos din sărite pe Cahill.

Cum a decurs dialogul Cahill - Halep?

Cahill: Ce se întâmplă

Halep: Cred că nu joc cum trebuie.

Cahill: Ai greşit foarte mult. Trebuie să munceşti, să stai în puncte, caută unghiuri. A fost bine în primul game. Nu o lăsa să scape. Trebuie să urci mai mult. Dacă nu eşti pregătită să munceşti, nu vei câştiga azi. Ai făcut 25 de erori neforţate. Nu te poţi aştepta la altceva.

Halep: (Replică ce n-a putut fi auzită la televizor)

Cahill (nervos): Ştii ceva? Trebuie să-ţi dai seamă singură de asta...

Apoi, australianul a plecat, iar Halep a pierdut şi game-ul imediat următor pentru a ceda primul set cu 0-6 în 20 de minute.

Halep la conferinţă: „Cahill m-a ajutat“

După meci, liderul WTA a încercat să minimalizeze comportamentul neadevcat pe care l-a avut în dialogul cu Darren Cahill.

„A ţinut numai de mine. N-am fost fresh ca să pot face ce mi-a cerut (n.r. - Cahill). Totuşi, a fost mai bine setul 2, nu poţi compara setul unu cu setul 2. Aşa că sfaturile m-au ajutat“, a declarat Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite