Halep, mândră că e româncă: Simona a vorbit despre modul în care a fost tratată după ce a încheiat acordul cu Adidas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Simona Halep (2 WTA) şi-a găsit un nou sponsor tehnic, după două luni în care a jucat într-un echipament no-name, comandat de pe internet din China.

Simona Halep va juca de acum încolo într-un echipament produs de cel mai mare brand sportiv din lume. „Adevărul“ a scris aici 10 detalii mai puţin ştiute despre noul sponsor al Simonei Halep.

Până să ajungă la o înţelegere cu americanii de la Nike, constănţeanca a fost nevoită să aştepte două luni. Faptul că negocierile s-au lungit atât de mult l-a îndemnat pe Victor Hănescu să facă o declaraţie în „Adevărul“ care a făcut înconjurul lumii.

Simona Halep a vorbit, astăzi, la Dolce Sport despre modul în care a fost tratată după ce a încheiat conturile cu Adidas şi a negat că ar fi avut de suferit din cauza naţionalităţii sale.

Ce a spus?

*N-a fost nicio problemă că sunt româncă. Până acum, am fost apreciată şi am avut contracte destul de bune, chiar dacă sunt româncă. 

*Lumea mă apreciază pentru ce fac în teren şi cum mă comport în afara lui. 

*Pur şi simplu, a fost o lună în care am jucat fără firmă pe echipament pentru că aşa am hotărât împreună cu oamenii care lucrează cu mine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite