Halep, plină de încredere înaintea duelului cu Bouchard: „Trebuie să fiu atentă la mine, nu la ce joacă ea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (1 WTA) va reveni pe teren, joi, la Australian Open 2018, urmând să o întâlnească pe Eugenie Bouchard (112 WTA).

Canadianca de 23 de ani, cândva o jucătoare de Top 10 WTA; se remarcă acum mai mult prin frumuseţea ei fizică decât prin tenisul arătat pe teren.

Bouchard a trecut, oarecum surprinzător, de Oceane Dodin (85 WTA) în runda inaugurală de la Australian Open 2018, câştigând cu 6-3, 7-6. Chiar şi aşa, potrivit Digi Sport, Simona Halep (1 WTA) a vorbit cu mare încredere despre duelul pe care îl va avea cu Bouchard într-o conferinţă de presă susţinută la Melbourne.

Ce a spus?

„Meciul cu Bouchard e unul normal, nu simt nimic special. Ştiu cum joacă, dar nu ne-am mai întâlnit de mult, de la Wimbledon 2014. Ştiu că stă pe linia de fund, că încearcă să lovească foarte rapid. Trebuie să fac acelaşi joc, ca de obicei, să fiu agresivă şi să încerc să o mişc. Trebuie să fiu atentă şi agresivă şi să-mi fac jocul. Trebuie să fiu atentă la mine, nu la ce joacă ea“, a explicat liderul WTA.

La penultima întâlnire dintre cele două, la Wimbledon 2014, Bouchard a câştigat, profitând de o accidentare suferită de Halep. Atunci, Simona a încheiat partida cu probleme vizibile de deplasare pe teren.

„Sunt mai mult de 50% sigură că aş fi câştigat acel meci, deoarece aveam încredere după Roland Garros (n.r. – jucase finala cu Şarapova) şi simţeam mingea destul de bine. Dar m-am lovit la începutul meciului, apoi m-am speriat. Mereu sunt speriată când mă accidentez puţin“, şi-a amintit Halep de întâlnirea de la All-England Club.

Bilanţul duelurilor Halep – Bouchard

*2014 (Indian Wells): 6-2, 1-6, 6-4 Halep

*2014 (Wimbledon): 7-6, 6-2 Bouchard

*2014 (Turneul Campioanelor): 6-2, 6-3 Halep

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite