Halep şi-a închiriat hotelul: cât primeşte Simona din afacerea pe care a încheiat-o la Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Instagram
FOTO Instagram

Simona Halep nu e doar cea mai bună jucătoare de tenis din România, dar şi printre cele mai influente femei de afaceri din ţară.

Simona Halep a intrat puternic pe piaţa hotelieră din România. În 2017, Simona a deschis o cafenea în oraşul ei natal, Constanţa, pe care a denumit-o SH (n.r. - Simona Halep). Între timp însă, Halep a anunţat închiderea localului, urmând ca acesta să fie transformat într-un hotel.

Tot în 2017, liderul WTA a cumpărat şi două hoteluri, unul în centrul istoric al oraşului Braşov, „Drachenhaus Hotel“, şi altul la Poiana Braşov, „Pensiunea Drachenhaus“. Potrivit foştilor proprietari, negocierile cu Halep au durat o săptămână, iar afacerea s-a încheiat pentru suma de 2 milioane de euro. Familia Halep deţine câteva blocuri în Constanţa, iar Simona a început, recent, să construiască un hotel şi în Mamaia. 

Potrivit Telekom Sport, care citează un apropiat al familiei Halep, de curând, Simona ar fi luat o decizie interesantă în privinţa hotelului pe care îl deţine la Poiana Braşov.

„Din ce ştiu, Simona şi-ar fi subînchiriat hotelul din Poiana Braşov pentru o sumă foarte mică. Undeva, la 60-70 de mii de euro pe an. Practic, ea ar primi aceşti bani automat, conform contractului de subînchiriere, iar tot profitul care se face peste suma stabilită intră în contul omului de afaceri care a subînchiriat“, a explicat sursa Telekom Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite