Halep simte că a fost înşelată: Simona a răbufnit, în premieră, la adresa lui Wozniacki după finala pierdută la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wozniacki - Halep
Wozniacki - Halep

Simona Halep (2 WTA) şi-a controlat emoţiile, imediat după ce a pierdut a treia finală de Grand Slam din carieră. Dacă după meci, românca a avut numai cuvinte frumoase la adresa adversarei, acum, la trei săptămâni distanţă, ea şi-a mai schimbat discursul.

Simona Halep a fost la un pas de a câştiga Australian Open 2018. În setul decisiv, ea a condus cu 4-3 şi a avut serviciul pentru a se distanţa la 5-3.

Totuşi, înainte ca românca să se apuce să servească, Caroline Wozniacki a solicitat un time-out medical, iar partida s-a întrerupt pentru câteva minute. Atunci când ea s-a reluat, Halep abia s-a mai ţinut pe picioare şi a pierdut trei game-uri la rând şi implicit şi trofeul.

Imediat după meci, fostul jucător de tenis, Victor Hănescu, a acuzat-o aici pe Caroline Wozniacki că s-a prefăcut că e accidentată pentru a tăia elanul Simonei. Mai mult, legendara Martina Navratilova a afirmat aici că, atunci când daneza a cerut time-out medical, Simona a comis o greşeală uriaşă.

Aceste declaraţii au schimbat şi discursul lui Halep despre finala de la Australian Open. Aflată la Cluj pentru a susţine echipa de Fed Cup a României, ea a acordat un interviu pentru Telekom Sport în care a lăsat de înţeles că Wozniacki a recurs la o strategie lipsită de fair-play, atunci când a cerut intervenţia doctorului în setul decisiv.

Ce a spus?

*Da, după ce am ieşit de pe teren, am plâns un pic. Nu mă simţeam prea bine şi plus că supărearea a fost destul de mare. Tristeţea mai mult, pentru că nu pot să spun că am fost supărată, am dat tot ce am putut.

*Am jucat extraordinar, ea a jucat mai bine, a fost mai puternică, de aceea, a şi câştigat. Însă tristeţea a fost destul de mare.

*Au fost cinci, şase minute care m-au scos din ritm. Am simţit oboseala mult mai mult după acele minute. Nu ştiu, poate a fost în mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc.

*Nu, eu nu o să fac niciodată aşa (n.r. - despre time-out-ul cerut de Wozniacki). Eu când o să am nevoie la toaletă sau o să vreau să mă schimb, o să mă duc. Nu fac chestii de acest gen pentru că până acum am ajuns numărul 1 mondial, fără să fac astfel de lucruri şi consider că, dacă va veni ziua să câştig un Grand Slam, o să-l câştig la fel!
 

CITEŞTE ŞI:

*Halep a savurat înfrângerea Şarapovei cu Niculescu: „A fost o mare jucătoare…“. Cum a felicitat-o pe Monica

*Halep debutează în echipamentul Nike: Simona a explicat de ce e mândră că a semnat cu gigantul american

*Halep s-a hotărât: Simona s-a antrenat la Doha şi le-a comunicat organizatorilor decizia sa privind participarea în turneu 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite