Handbal: Dinamo Braşov a învins, cu emoţii, pe Minaur Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Craciun
Dinamo Brașov Foto: Bogdan Craciun

Dinamo Municipal Braşov a învins, aseară, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, pe Minaur Baia Mare, scor 22-20, 13-9 la pauză, într-o confruntare din cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Revenit după o absenţă cauzată de o accidentare, veteranul echipei braşovene, Bogdan Voica, a contribuit decisiv la victoria propriei grupări. Disputa a fost tensionată şi echilibrată, jucătorii ambelor echipe evoluând fără menajamente.

Braşovenii au profitat din plin de superiorităţile numerice din prima repriză, iar în partea a doua, diferenţa a fost făcută de portarul gazdelor, Paul Botaş, care a avut 12 intervenţii reuşite pe tot parcursul întâlnirii.

Presiunea a fost mare, deoarece am jucat împotriva unei echipe cu care suntem în luptă directă în partea a doua a clasamentului. Acestea sunt meciurile noastre, echipele cu care ne putem bate şi grupările pe care trebuie să le învingem.

Pot spune că am avut şi noroc în partea a doua, dar şi şansa face parte din joc. Am avut şi un portar în formă, iar revenirea lui Bogdan Voica a fost importantă
", a declarat antrenorul brașovenilor, Eliodor Voica.

Pentru Dinamo Municipal Braşov au marcat: Voica - 8g, Dragnea - 5g, Capotă - 4g, Băican - 2g, Bota, Băluţ, Cojocea - un gol fiecare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite