Ilie Năstase o sfătuieşte pe Simona Halep: "Opreşte-te din tenis!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AP
Simona Halep FOTO AP

Ilie Năstase îi recomandă Simonei Halep să se concentreze pe un singur mare turneu: "Acolo e marea ei şansă să câştige".

Ilie Năstase crede că cel mai bine pentru Halep ar fi să îşi ia o pauză îndelungată, în care să-şi rezolve toate problemele medicale. 

"Eu, dacă aş fi în locul Simonei, m-aş opri o lună sau două. M-aş reface complet, şi cu glezna, şi cu stomacul, şi cu deviatia de sept. Apoi m-aş pregăti pentru Roland Garros. Marea ei şansă este să câştige acolo. Şi eu, şi Virgina Ruzici am câştigat acolo pentru că am fost crescuţi pe zgură. Şansa ei este la Roland Garros, eu m-aş pregăti două-trei săptămâni înainte de turneu", a spus Năstase la Sport.ro.

"Sigur că a avut nişte probleme. Dar jucătoarele la care a pierdut, în afara de chinezoaica de Australian Open, au fost toate jucătoare bune. Ana Ivanovici a fost numărul 1 mondial. Deci ea a avut un meci foarte dificil. A avut puţină neşansă să întâlnească o adversară bună din primul meci. În sport sunt şi contraperformanţe şi trebuie să le acceptăm", a mai declarat acesta.

Cum? Topul în care Simona e la egalitate cu Kumkhum

Traseul Simonei Halep la Doha: cunoştinţe vechi şi noi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite