Killer-ul României a chelit: cum arată acum Dugarry, francezul care le-a dat un gol de coşmar tricolorilor la Euro 1996

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul vârf al „cocoşilor“ a câştigat Cupa Mondială din 1998, Campionatul European din 2000 şi Cupa Confederaţiilor din 2001.

Românii îşi aduc aminte şi acum de Christophe Dugarry pentru golul pe care acesta a marcat în poarta apărată de Bogdan Stelea la Campionatul European din 1996.

Atunci, tricolorii veneau după un Mondial formidabil, cel din 1994, în SUA. În Anglia, trupa pregătită de Anghel Iordănescu a fost plasată într-o grupă cu Franţa, Spania şi Bulgaria. Din păcate pentru români, Generaţia de Aur a pornit cu stângul, pierzând partida de debut în grupa B cu Franţa (0-1).

Singurul gol al meciului a venit în minutul 25, atunci când Bogdan Stelea a ieşit haotic din poartă, a ratat întâlnirea cu mingea, iar Dugarry a punctat cu capul. Avea să fie una din cele opt reuşite pe care le-a adunat vârful „cocoşilor“ în cele 55 de selecţii bifate pentru prima reprezentativă.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GOLUL LUI DUGARRY CU ROMÂNIA

Fostul atacant francez s-a retras în 2005 şi de atunci are puţine legături cu sportul-rege. În plus, e aproape de nerecunoscut la 45 de ani.

AŞA ARATĂ ACUM CHRISTOPHE DUGARRY 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite