Lumea sportului, zguduită de o tragedie: preşedintele FIBA a murit la 50 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Baschet Amator, islandezul Olafur Rafnsson, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din oraşul Geneva, în Elveţia.

Islandezul Olafur Rafnsson, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Baschet Amator (FIBA) şi totodată preşedinte al Comitetului Olimpic Naţional Islandez, a decedat într-o cameră de hotel din Geneva, oraş în care se afla pentru o vizită de lucru. Deocamdată, cauzele morţii nu sunt cunoscute.

Oficialii FIBA au emis un comunicat publicităţii prin care şi-au exprimat regretul pentru moartea lui Olafur Rafnsson. „FIBA se declară şocată şi marcată de moartea neaşteptată a preşedintelui Olafur Rafnsson. Bordul Central al FIBA a păstrat un moment de reculegere în memoria sa.”

„A fost un baschetbalist de succes, fiind şi un bun manager. După ce a fost ales preşedinte al FIBA, în 2010, a avut un rol determinant în organizarea ca la carte a EuroBasket 2011, în Lituania. Regretăm nespus moartea lui Olafur Rafnsson”, a spus secretarul general al FIBA, Patrick Baumann.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite