Milan, superioară şi în declaraţii: răspunsul lui Montella, când a fost întrebat pe cine ar lua de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vincenzo Montella
Vincenzo Montella

Italienii au plecat victorioşi de la Severin la finalul unui meci în care nici n-au forţat. Oltenii au fost precauţi, dorind să nu se facă de râs împotriva unei formaţii aflate, totuşi, la alt nivel.

CS U Craiova a pierdut la limită, lăsând senzaţia că şi-a dorit, de fapt, un astfel de rezultat sau, în cel mai bun caz, o remiză de palmares. După meci, reacţiile au curs la microfonul Digi Sport, postul care a transmis partida în România.

Ce s-a spus?

*Vincenzo Montella (antrenor Milan): A fost un meci foarte dificil, foarte intens. Craiova a făcut un meci bun, ne-a pus în dificultate. E o echipă bine antrenată, cu jucători foarte rapizi în atac, care ne-au pus în dificultate. Cu toate acestea, cred că victoria a fost meritată. Rezultatul mă mulţumeşte, la fel şi prestaţia echipei. Calificarea e deschisă în continuare, dar avem un rezultat bun în deplasare. Nu trebuie însă să fim prea liniştiţi, nu putem subestima adversarul. Vom avea şi stadionul plin, cred că va fi o zi frumoasă pentru sport. Va fi o sărbătoare, o motivaţie în plus să avem un stadion plin. Va fi o zi frumoasă. Nu cred că se poate vorbi despre o presiune suplimentară. Pe cine aş lua de la Craiova? Deocamdată, trebuie să-i cunosc pe noii mei jucători, cei pe care i-a cumpărat clubul. Sunt vreo zece jucători transferaţi în această vară (râde).

*Ricardo Rodriguez (fundaş Milan): O partidă foarte dificilă, dar am dat tot ce am avut mai bun şi suntem mulţumiţi de victorie. Craiova e o echipă foarte bună, are o mică şansă şi îi felicit pe jucători pentru că au jucat foarte bine. Se mai joacă şi returul de pe San Siro. Dacă jucăm la fel de bine, ne vom califica. Stadionul va fi plin şi de-abia aştept să-i cunosc pe fanii Milanului.

*Devis Mangia (antrenor CS U Craiova): Am făcut un meci bun, înfrângerea e nemeritată, trebuie să continuăm să jucăm bine. Era o idee să folosesc jucători scunzi, voiam să punem în dificultate echipa adversă, dar felicit toţi jucătorii, au făcut un meci minunat. La Milano, trebuie să ne gândim la şansele noastre. Acum trebuie să ne gândim la meciul cu FCSB, de duminică, unul foarte dificil şi mai avem doar două zile de odihnă.

Alexandru Băluţă (mijlocaş CS U Craiova): Am reuşit un joc destul de bun. N-am intat cu frică, am fost încrezători. Am respectat exact ce am pregătit toată săptămâna. Au fost chiar momente în care i-am dominat şi puteam să înscriem. Am făcut spectacol şi ne-am ridicat mult la nivelul lor. Îmi pare rău de acel gol din fază fixă, primit prea uşor. Dacă nu-l primeam, cred că era alt scor. Mă bucur că am ieşit cu capul sus şi nu ne-am făcut de râs, cum credea toată lumea. Puteam să egalăm cu uşurinţă. Nu cred că trăgeau de timp italienii pe final. Probabil, nu le-am dat soluţii şi mă bucur că am reuşit să le închidem spaţiile.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite