Mircea Lucescu şi-a pus toată Rusia în cap, după ce a ţipat: „Sunteţi proşti!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Zilele lui Mircea Lucescu la Zenit Sankt Petesburg, şi chiar în Rusia, sunt numărate mai ales după ultima ispravă a tehnicianului român.

Lucescu s-a enervat rău la conferinţa de presă de după meciul Zenit- Krasnodar 1-0 şi a răbufnit la adresa preşedintelui Federaţiei de la Moscova, dar şi a jurnaliştilor, considerându-i pe toţi vinovaţi de faptul că Zenit ar putea pierde locul doi, care duce în Liga Campionilor: "Nu pot să nu observ că după meciul cu Spartak am început s-avem mari probleme, ştiţi ce fel. Am impresia că declaraţiile peşedintelui nu au fost corecte, trebuia să-şi păstreze poziţia neutră. A dat semnalul împotriva noastră, cu toate deciziile de arbitraj defavorabile ce au urmat", s-a revoltat Il Luce.

Care, întrebat şi despre Kokorin, a replicat "nu voi comenta evoluţia jucătorilor". S-a ridicat brusc şi a plecat din conferinţa de presă, spunând "Sunteţi proşti!".

Şeful Comisiei de Etică a RFU, Semion Andreev, s-a sesizat: "Reacţia lui Lucescu e inadmisibilă. Un antrenor trebuie să ştie cum să se comporte. Aşteptăm reacţia din partea preşedintelui", a spus acesta. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite