Mutu, dezvăluiri inedite despre perioada în care a jucat în Italia. Cum l-a umilit pe Laurent Blanc şi ce i-a zis Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu (37 de ani) a dezvăluit ce i-a făcut lui Laurent Blanc, în momentul în care a ajuns la Inter, şi l-a lăudat pe Ciprian Tătăruşanu, într-un interviu publicat de Gazzetta dello Sport.

Mutu a rememorat momentul în care a ajuns la Inter Milano, la doar 21 de ani, într-o echipă plină de vedete de talie mondială. Mutu s-a făcut însă remarcat imediat la antrenamente, după ce i-a dat mingea printre picioare legendarului Laurent Blanc. "Am semnat cu ei când eram foarte tânăr şi am ajuns printre staruri precum Roberto Baggio, Ronaldo, Christian Vieri, Ivan Zamorano, Javier Zanetti sau Laurent Blanc. Într-o zi am jucat un meci cinci contra cinci şi i-am dat mingea printre picioare lui Blanc. S-a uitat la mine nervos şi mă întrebam ce urmează să se întâmple. Ronaldo a venit la mine şi mi-a felicitat, iar Blanc s-a calmat", povesteşte Mutu, conform Mediafax. Mutu a jucat pentru şase echipe din Italia: Inter Milano, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina şi Cesena. Întrebat despre Ciprian Tătăruşanu, Mutu a avut numai cuvinte de laudă şi a precizat că singurul portar din Serie A mai bun decât fostul jucător al Stelei este Gianluigi Buffon, de la Juventus. "Tătă. E un mare portar. A jucat în Champions League, e portarul naţionalei mele, iar Fiorentina este asigurată pe acel post mulţi ani. În Italia, e doar în spatele lui Buffon. Pe locul trei, îl pun pe Handanovic", a mai spus Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite