Năstase, pus la zid: Serena l-a atacat din nou! Un fost mare jucător britanic sare şi el la gâtul lui „Nasty“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gluma nesărată a fostului lider ATP a fost văzută drept una cu tentă rasială în străinătate şi continuă să-i dea bătai de cap românului.

Ilie Năstase s-a apărat, după ce Serena Williams şi Federaţia Internaţională de Tenis l-au acuzat de rasism, însă argumentele sale n-au potolit-o pe ocupanta locului 1 WTA.

„Cred că au fost comentarii foarte nepotrivite. Pentru mine, e important să sprijin femeile. E ceva, aceste tinere vor veni în vestiar şi vor dori să se fotografieze cu mine. Eu vreau să fiu un bun lider şi un bun exemplu pentru ele. Nu numai că a spus (n.r. – Ilie Năstase) lucruri grosolane despre mine şi apoi despre colegele mele, dar am simţit că era important pentru noi să ne apărăm una pe alta“, a afirmat Williams.

Tim Henman, dezamăgit

Fostul jucător britanice de tenis, Tim Henman, a comentat şi el, potrivit „Ziarul Ring“, scandalul în care Johanna Konta şi Anne Keothavong au fost înjurate de Ilie Năstase.

„Pata lăsată de Ilie Năstase e de neapărat. A fost un episod cu adevărat nefericit, e ceva ce nu-şi doreşte nimeni să vadă în tenis. Nu-şi are loc în societate aşa ceva“, a declarat Henman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite