O naţională de puturoşi: danezii au surclasat România şi la alergare. Statistica arată o realitate tristă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: David Muntean
FOTO: David Muntean

Nu doar lipsa mijloacelor tehnice pare a fi problema primei reprezentative. Dorinţa şi dispoziţia la efort lipsesc, de asemenea, cu desăvărşire, iar acest lucru a reieşit din raportul meciului cu Danemarca.

Naţionala României s-a prezentat la partida cu Danemarca, lăsând impresia că n-a fost conştientă de miza meciului. Mai ales după pauză, tricolorii au acceptat dominarea oaspeţilor, chiar dacă situaţia din clasament impunea ca Stanciu şi compania să alerge cu disperare după victorie.

Doar că tricolorii au dezamăgit la mai toate capitolele, inclusiv alergarea! Invitat la Dolce Sport, consilierul FRF, Andrei Vochin, a prezentat o statistică tristă a partidei de la Cluj.

„Danezii au alergat cu aproximativ doi kilometri mai mult decât noi, dintre care 900 de metri în sprint. În fotbalul actual aici se face diferenţa. Noi aici avem probleme, cu intensitatea, cu distanţa pe care putem să o parcurgem în sprint. Un singur jucător a fost peste media echipei la acest capitol: Alex Chipciu. Săpunaru a stat, la rândul lui, neaşteptat de bine. El a fost şi unul dintre puţinii noştri jucători care au putut să se lupte chiar şi fizic cu danezii“, a afirmat oficialul FRF.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite