Omul care l-a adus pe Daum în România i-a luat apărarea neamţului: „Suntem pregătiţi să-i prelungim contractul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul are un CV bun, însă, din păcate, rezultate de până acum arată că aducerea sa pe banca naţionalei a fost un eşec. Chiar şi aşa, oficialii Federaţiei Române de Fotbal nu recunosc această realitate.

România a strâns şase puncte după primele cinci partide din preliminariile Mondialului din 2018 şi impresia generală e că nu era nevoie de un antrenor de un milion de euro pe an pentru ca tricolorii să învingă Armenia şi să facă egal acasă cu Muntenegru şi Danemarca.

Consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin, omul care a recomandat aducerea lui Christoph Daum, insistă că neamţul n-are cu cine să producă rezultate mai bune.

„Cred că Daum a nimerit într-o perioadă în care cei bătrâni au obosit şi sunt pe cale să-şi încheie carierele, iar cei tineri sunt la vârsta de 18-19 ani. Cei din urmă vor fi soluţii pentru naţionala. Ar fi bine pentru România dacă ar mai apărea încă două-trei academii de genul celei a lui Hagi“, a afirmat oficialul FRF la Dolce Sport.

Vochin a anunţat că federaţia e dispusă să meargă, în continuare, pe mâna lui Daum: „Federaţia e pregătită oricând să-i prelungească înţelegerea lui Daum. Omul are contract până în noiembrie 2017, dar dacă ne calificăm se prelungeşte automat până după Campionatul Mondial“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite