Petrolul, schimbare de antrenor şi investiţii masive în jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
petrolul

Tehnicianul Octavian Grigore, antrenorul care o pregăteşte pe Petrolul de mai bine de un an şi jumătate, a anunţat că urmează să renunţe la funcţia de antrenor şi că va face parte din conducerea clubului, urmând să ocupe postul de director sportiv.

„Cred că este soluţia cea mai bună pentru club. La Ploieşti e o presiune permanentă şi fiecare om are nevoie de o pauză la un moment dat. Eu sunt vicepreşedinte în organigrama clubului, sunt implicat ca membru fondator şi ca iniţiator, vom vedea în zilele următoare care vor fi exact atribuţiile mele în cadrul clubului. Lucrurile trebuie să meargă ok mai departe", a declarat acesta.

Locul lui Octavian Grigore urmează să fie luat de un antrenor cu mare experienţă, iar conducerea Lupilor Galbeni a anunţat că negociază cu trei antrenori extrem de cunoscuţi. Pentru a fi siguri că îşi vor îndeplinii dezideratele, cei de la Petrolul au anunţat şi o campanie de achiziţii extrem de ambiţioasă, grupul Veolia România, sponsorul principal asigurând liniştea financiară.

e

În prezent Petrolul Ploieşti conduce în C3, având 32 de puncte, cu două mai multe decât urmăritoarea, AFCM Alexandria.  

petrolul
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite