Politicul se aliază cu Năstase: un secretar de stat a povestit cum l-a impresionat „Nasty: „Ce faci, grasule?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irimie

Fostul lider ATP a început să aibă parte de susţinere şi în lumea politică, după ce scandalul de la Fed Cup l-a pus în cea mai dificilă postură în care s-a aflat în ultimii ani.

Meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie s-a terminat de aproape o săptămână, însă Ilie Năstase rămâne în centrul atenţiei, aşa cum n-a mai fost de foarte mult timp.

Căpitanul nejucător suspendat provizoriu apare, zilnic, în ştirile interne şi internaţionale, fiind apărat sau desfiinţat pentru ieşirea sa din timpul confruntării Cârstea - Konta. Potrivit Digi 24, Mircea Irimie, fost deputat ALDE şi actual secretar de stat e ultimul personaj care s-a aliat cu „Nasty“, luând apărarea acestuia într-o postare pe Facebook.

Ce a scris?

„Respect pentru Ilie Năstase 

Unii îl susţin iar alţii îl contestă. Unii îl respectă, iar alţii îl ponegresc. Nimeni nu este perfect şi cu toţii suntem supuşi greşelilor. Dar eu cred că Ilie Năstase este o emblemă a sportului românesc, un artist al tenisului şi un mare campion. Este un bun român şi un mare patriot. Vorbeşte foarte direct şi spune lucrurilor pe nume în modul cel mai sincer. Chiar dacă a fost Senator în Parlamentul României, niciodată nu a avut un discurs politic dulce, uns cu miere şi modelat ca să dea bine. Ilie Năstase este şi va fi întotdeauna Ilie Năstase. 

Dragi prieteni, am avut plăcerea de a mă cunoaşte şi de a colabora în Parlamentul cu Ilie Năstase şi s-a comportat întotdeauna ca un om respectuos şi modest. Mai mult decât atât, în vinerea mare dinaintea Paştilor, aşteptând în aeroport la Otopeni să mă îmbarc în avionul de 21 şi cinsprezece spre Cluj, povestind cu două cunoştinţe din Turda, la un moment dat cineva m-a bătut puternic pe umăr. Când m-am întors era Ilie Năstase care râzând m-a întrebat simplu: CE FACI GRASULE ? 

Trebuia să mă supăr? Nu. În nici un caz. M-am bucurat mult că m-a remarcat şi a venit să mă salute. Sunt convins că nu mai ştia cum mă cheamă dar a avut politeţea să vină şi să mă salute şi să rămână să povestim 10 minute. Bineînţeles, în stilul lui. Nu doar că nu m-am supărat dar pentru mine a fost o mare bucurie şi o onoare în acelaşi timp. 

De aceea am să îl respect întotdeauna pe Ilie Năstase şi sunt mândru că am avut privilegiul de a-l cunoaşte“, a scris Irimie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite