Portugalia şi Mexic s-au calificat în semifinalele Cupei Confederaţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Echipele naţionale ale Portugaliei şi Mexicului s-au calificat în semifinalele Cupei Confederaţiilor, după victoriile înregistrate în faţa Noii Zeelande şi Rusiei, în Grupa A.

Portugalia a trecut, la Sankt Petersburg, cu scorul de 4-0, de Noua Zeelandă. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo '33 din penalty, Bernardo Silva '37, Andre Silva '80 şi Nani '90+1.

În urma acestui gol, Cristiano Ronaldo a ajuns la 75 de reuşite în 142 de partide pentru naţionala Portugaliei şi l-a egalat pe ungurul Sandor Kocsis (75 de goluri în 68 de meciuri) în clasamentul celor mai buni marcatori europeni la echipa naţională. Liderul acestei ierarhii este Ferenc Puskas care a înscris 84 de goluri în 89 de partide jucate pentru Ungaria şi Spania, anunţă News.ro. 

Mexic a învins Rusia, la Kazan, cu scorul de 2-1. Golurile mexicanilor au fost marcate de Araujo '30 şi Lozano '52, în timp ce pentru ruşi a înscris Samedov, în minutul 25. Rusia a evoluat în inferioritate numerică din minutul 68, după eliminarea lui Jirkov.

Clasamentul final al Grupei A este următorul: 1. Portugalia - 7 puncte (golaveraj 7-2), 2. Mexic - 7 puncte (golaveraj 6-4), 3. Rusia - 3 puncte, 4. Noua Zeelandă - 0 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite