Prezentarea revistei „Sport în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul număr al revistei
Primul număr al revistei

În peisajul tot mai tabloidizat al presei noastre, Asociaţia Presei Sportive anunţă cu mândrie apariţia primului număr al revistei lunareSPORT ÎN ROMÂNIA, unica revistă de cultură şi educaţie sportivă din ţara noastră.

Prezentarea revistei şi lansarea oficială a site-ului dedicat abonamentelor va fi făcută vineri, 15 noiembrie a.c., de la ora 11.30, in sala de conferinţe a hotelului Premier Palace Hotel & Spa, situat pe Bd. Ghencea nr.134, vis-a-vis de Stadionul Steaua. 

Invitata specială a acestui eveniment este tânăra jucătoare de tenis Simona Halep (nr. 11 ATP), marea revelaţie din acest an a sportului românesc, căreia Asociaţia Presei Sportive îi va decerna o Diplomă de excelenţă. Revista se adresează tuturor celor care iubesc sportul adevărat, tineri sau vârstnici, celor care s-au săturat de aşa-zisele „ştiri sportive” promovate în rubrici televizate şi ziare tabloide şi îşi doresc să citească articole de excelenţă despre sport şi despre eroii adevăraţi ai arenelor sportive. 

SPORT ÎN ROMÂNIA este o revistă „glossy” în 68 de pagini, tipărită pe hîrtie de cea mai bună calitate, costă 14 lei/lună şi poate fi achiziţionată exclusiv prin abonamente. Detalii pe www.sport-inromania.ro Îi invităm pe această cale pe toţi gazetarii sportivi să participe la prezentarea oficială a revistei SPORT ÎN ROMÂNIA. Preşedinte APS, Dumitru Graur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite