Prima cursă nocturnă din acest an în Bucureşti: Când are loc evenimentul şi care va fi traseul de 5 kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sport maraton alergare shutterstock

Prima ediţie a competiţiei de alergare, destinate amatorilor de sporturi outdoor, se va desfăşura la apus, la 8 iunie, în Parcul Herăstrău.

Intitulat 5K BETANO Night Run, evenimentul de seară este implementat în colaborare cu Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competiţii de alergare stradală din România. 

Sub sloganul La noapte, oraşul e al nostru, bucureştenii sunt invitaţi să îşi petreacă seara de vineri într-un mod neobişnuit, într-o experienţă unică marca BETANO. Traseul include porţiuni de alergare stradală cu trafic limitat şi porţiuni prin parcul Herăstrău, cursa de 5 km încheindu-se în parcarea Berăriei H. Participarea la 5K BETANO Night Run se poate face completând formularul de înscriere disponibil pe site-ul https://www.betanonightrun.ro/inregistrare.html.  

Cu promisiunea unei seri de vineri pline de distracţie, BETANO încurajează alergătorii cu vârsta peste 18 ani să parcurgă cei 5 kilometri pe traseul stabilit, în cadrul competiţiei individuale, dar şi în echipe de minim 5 persoane. În kitul de alergător pentru competiţia de seară participanţii vor găsi tricoul tehnic, o lanternă frontală şi alte cadouri din partea sponsorilor. De asemenea, alte premii şi surprize îi aşteaptă pe cei care vor trece linia de sosire, care se vor bucura de o cursă de alergare atipică, ce are ca scop buna dispoziţie. 

Sute de oameni dornici să facă mişcare sunt aşteptaţi să cucerească oraşul la lăsarea serii şi să se bucure de eveniment impreună cu familia şi prietenii, BETANO încurajând abordarea unui stil de viaţă mai sănătos, bazat pe mişcare în aer liber. La finalul cursei, participanţii sunt invitaţi să rămână în parcarea Berăriei H, pentru un concert special şi surprize din partea sponsorilor. 

“Alergarea este despre pasiune, despre a te conecta cât mai mult cu tine. BETANO a creat această competiţie sportivă din dorinţa de a încuraja cât mai mulţi oameni să facă mişcare, dar să se şi distreze, în acelaşi timp. Aşa că îi invităm să se bucure de o alergare neobişnuită în Bucureşti, pentru că punem mult accent pe introducerea sportului în viaţa de zi cu zi a publicului din România. Sperăm ca toţi participanţii să se bucure de sentimentul minunat al trecerii liniei de sosire, alături de noi”, a declarat Ioanna Kozadinou, Marketing Executive BETANO.

„Când am demarat aceste proiecte, eram destul de puţini alergători în Bucureşti. În ziua de azi, tot mai mulţi oameni sunt tentaţi să alerge iar capitala găzduieşte din ce în ce mai multe evenimente de acest gen. De ce Betano Run? Pentru că este primul eveniment de 5 kilometri pe timp de seară dezvoltat de Bucharest RUNNING CLUB. Vă asteptăm cu drag acolo” a declarat Valeria Răcilă van Groningen, president Bucharest RUNNING CLUB.

Mai multe informaţii despre desfăşurarea 5K BETANO Night Run şi program sunt disponibile pe site-ul www.betanonightrun.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/BetanoNightRun/. Taxa de participare la cursă este de 50 RON pentru inscriere individuală şi 40 RON pentru înscrierea fiecărui membru al echipelor.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite