Prima declaraţie a Simonei Halep după ce a învins-o clar pe Caroline Garcia. Care este lucrul pe care l-a remarcat ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a reuşit o adevărată demonstraţie de forţă în meciul contra franţuzoaicei Caroline Garcia, pe care a învins-o în mai puţin de 90 de minute.

Halep s-a impus clar cu 6-4, 6-2 şi, cel puţin în setul al doilea, a dat senzaţia că este mult peste adversara ei. Iar unul dintre lucrurile care au funcţionat bine şi azi a fost serviciul ei. Fapt remarcat de Simona chiar la prima declaraţie, cea făcută pe terenul de joc.”E prima oară când vin aici din postura de numărul unu mondial. E un semn bun că am câştigat primul meci. Am scăpat de presiune. Sper să joc mai bine. Am lucrat foarte mult după US Open la serviciu. Am servit foarte bine şi asta m-a ajutat să câştig meciul”, a spus Simona, care a adăugat: ”A fost un meci de înaltă calitate. Nu e uşor să joci impotriva. Am jucat poate cel mai bun tenis al meu. Am avut meciul de la Toronto în cap, chiar dacă m-a învins la Beijing. Mă simt bine aici, la Singapore. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit” 

Halep va juca miercuri înmpotriva învingătoarei dintre Elina Svitolina şi Caroline Wozniacki, meci care are loc azi.

Caroline Garcia: Sunt mai dezamăgită de cum am jucat decât de faptul că am pierdut

Sportiva franceză Caroline Garcia a declarat, luni, după ce a fost învinsă de Simona Halep la Turneul Campioanelor, că a fost o confruntare dificilă şi este mai dezamăgită de propria prestaţie decât de faptul că a pierdut.

“Sunt mai dezamăgită de cum am jucat decât de faptul că am pierdut. Mentalitatea mea pe teren nu a fost prea bună. A fost un meci dificil, însă nu îmi afectează încrederea acumulată în ultima perioadă. A fost o experienţă bună pentru a-mi îmbunătăţi jocul”, a afirmat Garcia pentru postul Europe 1.

Vezi AICI pe cine va întâlni mai departe Halep şi când e programat meciul

Citeşte şi:

Intervenţie importantă a lui Darren Cahill în primul set! Ce sfat i-a dat australianul Simonei Halep în confruntarea cu Caroline Garcia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite