Procurorii DNA au ridicat acte de la Federaţia Română de Fotbal. Ce dosar se pregăteşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FRF
FRF

Procurorii DNA au fost azi "în vizită" la Federaţia Română de Fotbal. Se pare că totul are legătură cu dezvăluirile pe care Răzvan Burleanu le-a făcut în ultima perioadă.

Actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, în încercarea de a-l discredita pe Ionuţ Lupescu, a scos la iveală în ultima perioadă mai multe documente din care reiese că Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu s-au folosit de influenţa lor din perioada în care conduceau FRF pentru a atribui contracte unor firme apropiate lor. 

În urma acestor dezvăluiri, DNA-ul a fost astăzi la FRF şi a ridicat o serie de documente pentru a vedea dacă există suficiente motive pentru a demara o anchetă în acest caz. 

Digi Sport a solicitat Federaţiei Române de Fotbal un punct de vedere cu privire la vizita Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Casa Fotbalului, de miercuri dimineaţă.

"Federaţia Română de Fotbal a pus la dispoziţie, ca de fiecare dată, toate informaţiile şi documentele solicitate de autorităţile abilitate ale statului. Fiind vorba de o anchetă în curs, nu putem oferi mai multe detalii", a precizat FRF.

Răzvan Burleanu dezvăluie cum a rupt Ionuţ Lupescu 300.000 de euo din bugetul FRF

Burleanu, noi acuzaţii: Sandu, Lupescu şi Prunea au cumpărat ceasuri de lux

Primul episod al dezvăluirilor făcute de Burleanu

Cum răspunde Lupescu acuzaţiilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite