Raluca Olaru: Nu a fost o victorie facilă. Deşi scorul a fost destul de drastic consider că ne-am muncit punctele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Jucătoarea Raluca Olaru a declarat, sâmbătă, după calificarea în finala de dublu de la BRD Bucharest Open, alături de Irina Begu, că victoria din semifinale nu a fost una facilă, cu toate că scorul a fost 6-0, 6-4.

„Nu a fost o victorie facilă. Deşi scorul a fost destul de drastic consider că ne-am muncit punctele şi efectv eu una am încercat punct de punct să fiu cât pot de activă, de agresivă, să acopăr cât mai mult terenul, tactic să îi propun Irinei să jucăm în aşa fel încât să le punem cât mai mult în dezavantaj şi să ne facem meciul mai rapid", a spus Olaru.

Ea a precizat că va mai face pereche cu Irina Begu: „Cred că o să ne mai vedeţi jucând împreună. Nu depinde doar de noi la Fed Cup, dar este o variantă".

În ceea ce priveşte finala de duminică, Raluca Olaru a spus că le cunoaşte pe Elise Mertens şi Demi Schuurs şi rezultatele bune obţinute de acestea, dar speră ca ea şi Irina Begu să se impună. "Cunosc adversarele, au început recent să facă echipă împreună, au avut rezultate bune împreună în ultimele turnee pe iarbă, însă este o finală, avem şansa noastră, am afişat un tenis foarte bun toată săptămâna, suntem acasă, îi avem pe români alături de noi şi sper ca toate lucrurile acestea să se lege împreună şi să avem un rezultat pozitiv mâine".

Perechea Irina-Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numărul 1, s-a calificat, sâmbătă, în finala de dublu la BRD Bucharest Open, trecând în semifinale de cuplul Katarzyna Piter/Maryna Zanevska (Polonia/Belgia), scor 6-0, 6-4. Cele două românce s-au impus într-o oră şi 10 minute. Begu şi Olaru vor întâlni în finală perechea Elise Mertens/Demi Schuurs (Belgia/Olanda), cap de serie numărul 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite