Reacţie după Voluntari - Steaua 3-1: „Cred că a fost primul blat din fotbalul nostru fără implicarea familiei“. Reghe, caracterizat ca fiind un antrenor de bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf
Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

FC Voluntari a învins campioana Steaua cu 3-1, în cea mai mare surpriză petrecută în acest an din fotbalul romnânesc.

Duşman declarat al lui Laurenţiu Reghecampf şi al soţiei sale Ana Maria Prodan, fostul preşedinte al Rapidului. Dumitru Tudor, acum conducător la ACS Berceni a avut o reacţie acidă la adresa celor doi. "Hai că a fost blat şi familia nu a ştiut. Cred că e primul blat din fotbalul românesc fără implicarea familie. Ruşine să faci blat şefii blaturilor", a încercat să scrie cel poreclit Mitică Ciorbă pe facebook.

El a continuat: "Aroganţa şi îngâmfarea te aduc la pierzanie, cine vrea să inţeleagă bine. Astăzi, Steaua, prin cel mai mare antrenor de la el din bloc, a intrat pe teren îngâmfată şi cu trei puncte câştigate. Dar Dumnezeu mai face si dreptate". Conflictul dintre Dumitru Tudor şi familia Reghecampf este vechi, de pe vremea când primul era impresar de fotbalişti. în 2012 el a fost cercetat pentru şantaj, Ana Maria Prodan acuzându-l că a cerut bani pentru a nu face dezvăluiri compromiţătoare la adresa ei.

De remarcat în postările lui Dumitru Tudor şi "calitatea" exprimării sale. Mesajele în format original sunt de fapt acestea: "Hai ca a fost blat si fam nu a stiu cred ca e primul blat in fotbalul rom fara implicarea fam, rusine sa faci blat sefi blaturilor. Aroganta si inganfarea te aduce la pierzanie cine vrea sa inteleaga bine. Astazi steaua prin cel mai mare antr de la el din bloc, au intrat pe teren inganfati si cu trei puncte castigate. Dar dumnezeu mai face si dreptate"

ciorba
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite