Replică demnă de Hollywood: ce le-a spus Răzvan Burleanu contestatarilor săi, după ce i-a învins fără drept de apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

În Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) din weekend, şeful de la „Casa Fotbalului“ şi-a spulberat adversarii, obţinând tot ce şi-a dorit.

Răzvan Burleanu a obţinut o victorie de 1.375.000 de euro la Adunarea Generală FRF, aceasta fiind suma pe care cluburile din Liga I sunt obligate să o vireze de anul viitor către grupările din eşaloanele inferioare în semn de solidaritate.

Hotărârea a fost validată cu o majoritate covârşitoare, doar cei 11 reprezentanţi ai formaţiilor din Liga I votând împotriva ei. După ce a obţinut ce a vrut, şeful FRF şi-a savurat victoria şi i-a ironizat pe cei 11 oameni care au votat împotriva propunerii sale: „11 voturi contra! Felicitări! Aţi făcut o echipă!“.

Povestea se va încheia însă în instanţă, reprezentanţii Ligii I anunţând că vor contesta decizia de sâmbătă. „În instanţă te poţi duce, e dreptul fiecărui membru. Şansele sunt inexistente! E o Adunare Generală, iar o majoritate absolută a luat o decizie pe mai multe paliere“, a replicat şeful FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite