Revoluţie la Steaua: Reghecampf şi-a anunţat iminenta plecare de la club. Ultimatum dat jucătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

În ciuda investiţiilor făcute de Gigi Becali, bucureştenii n-au jucat mai nimic în acest sezon, au fost învinşi de puştii de la Viitorul cu 0-3 şi sunt pe locul 2 în play-off.

Derby-ul cu Dinamo (2 aprilie, ora 20.30, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV) poate marca plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Steaua.

Sătul şi el de umilinţele suferite în actuala stagiune, printre care două înfrângeri cu 1-3 şi 1-4 cu Dinamo în Cupa Ligii, tehnicianul roş-albaştrilor a recunoscut că un nou eşec, de această dată în Liga I, l-ar îndemna să plece de la Steaua.

„Dacă jucătorii nu vor înţelege şi nu vor face sacrificii în meciul cu Dinamo, pentru mine o să fie ultimul meu meci la Steaua! Ăsta a fost mesajul pe care eu l-am transmis jucătorilor mei! Nu mai suport să mă bată Dinamo. Eu vreau să văd reacţia lor pe teren, nu mă interesează că sunt lângă ei a doua zi şi mănânc bătaie cu 3-0. Uitaţi că am o clauză în contract, dacă plec de la Steaua. Dacă jucătorii ţin la mine, trebuie să-mi arate că vor să bată pe Dinamo“, a spus antrenorul de 41 de ani la Digi Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite