S-a lansat stonefeet, magazinul de articole sportive care încurajează dezvoltarea comunităţilor locale în domeniu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stonefeet

Stonefeet se adresează nu doar atleţilor de performanţă, ci mai ales celor care devin atleţi în momentul în care aleg sportul şi îl integrează natural în stilul lor de viaţă.

S-a lansat magazinul sportiv stonefeet al cărui scop este de a ajuta comunităţile sportive româneşti să se dezvolte şi de a facilita interacţiunea pasionaţilor de aventură. Situat într-o locaţie centrală din Bucureşti, stonefeet oferă o gamă variată de produse pentru ciclism, alergare şi drumeţie, putând fi accesat şi online pe www.stonefeet.ro. 

stonefeet se adresează nu doar atleţilor de performanţă, ci mai ales celor care devin atleţi în momentul în care aleg sportul şi îl integrează natural în stilul lor de viaţă. Fie că este vorba de echipament de alergare pentru o competiţie de atletism sau de alegerea produselor ideale pentru plimbările cu bicicleta în timpul liber, personalul magazinului oferă recomandări, sprijin si sfaturi utile atât sportivilor de performanţă, cât şi celor care achiziţionează pentru prima dată echipament sportiv.

stonefeet pune la dispoziţia pasionaţilor din domeniu cele mai noi şi mai performante produse de pe piaţă, tehnologii de top, asistenţă şi consiliere avizată. Echipa este formată din persoane tinere cu o experienţă vastă în domeniu, care au transformat pasiunea pentru sport în stil de viaţă. Consilierii stonefeet vor oferi suport în alegerea echipamentului corect, dar şi sfaturi personalizate, potrivite nevoilor fiecăruia, pentru îndeplinirea cu succes a obiectivelor sportive. 

“Sportul ocupă un loc fruntaş în vieţile noastre şi ştim cât de importantă este alegerea şi folosirea echipamentul adecvat atunci când faci mişcare. Experienţa în domeniu şi pasiunea reprezintă fundamentul brandului stonefeet. Ne dorim să fim aproape de clienţi şi de nevoile lor, să le oferim soluţii personalizate, implicându-ne, în acelaşi timp, în comunităţile sportive din România. Ne dorim să susţinem iniţiativele care provoacă oamenii la mişcare şi promovează sportul ca stil de viaţă, devenind astfel un punct de pornire şi interacţiune pentru toţi cei care aleg aventura atunci când ies din casă. Începând de astăzi, aşteptăm toţi iubitorii sportului să ne treacă pragul în magazinul fizic, dar şi online”, declară Laura Bunescu, director general stonefeet.

Magazinul are o suprafaţă de 150 de metri pătraţi şi pune la dispoziţie produse dedicate pentru ciclism şi alergare. Brandurile găzduite de magazin sunt: Cannondale, GT, Giro, Bell, Blackburn, Fabric, Sugoi, Crankbrothers, Garmin, Michelin şi ON Running. 

O gamă mai largă de produse şi branduri se regăseşte în magazinul online www.stonefeet.ro. Pe lângă produsele existente în showroom, e-shop-ul completează gama pentru sporturi precum drumeţie, hiking, camping, schi şi snowboard, alăturând branduri precum NordBlanc, Buff, The North Face şi Salomon.

stonefeet înţelege importanţa comunităţilor sportive locale şi le va oferi acestora ocazii de interacţiune şi de învăţare prin evenimente organizate în mod constant.

Magazinul stonefeet este situat pe Splaiul Unirii nr. 96, Sector 4, Bucureşti, iar programul de lucru este de luni până vineri între orele 11:00 - 19:30 şi sâmbăta între 10:00 - 14:00. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite