Scandal sexual între cehoaice. Vedeta echipei de Fed Cup i-a distrus căsnicia unei colege, furându-i acesteia soţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de Fed Cup a Cehiei este considerată cea mai puternică din lume, dar acest lucru nu o fereşte de scandaluri, unele dintre ele cu desfăşurare incredibilă.

În prim plan este chiar Petra Kvitova, numărul 9 mondial, şi cea mai valoroasă jucătoare din Cehia în acest moment, jucătoare de care se leagă multe din speranţele adversarelor României, pentru întâlnirea de Fed Cup, programată în acest weekend.

Kvitova a fost protagonista unui incident, care a făcut mare vâlvă în Cehia şi nu numai acolo. Acum câţiva ani, Petra (25 de ani) i-a furat soţul unei colege de echipă. Radek Stepanek, fost număr 8 ATP, era căsătorit cu Nicole Vaidisova, o altă jucătoare din Cehia, care la 17 ani ajungea în semifinale la Roland Garros şi Australian Open şi era pe locul 7 în lume. 

În 2010, Vaidisova era atât de fericită alături de Stepanek, încât a lăsat tenisul pe locul doi şi a renunţat la carieră. Numai că, peste trei ani cei doi au divorţat, iar ulterior a ieşit la iveală faptul că Stepanek se implicase într-o relaţie cu Petra Kvitova. Ei s-au ascuns un timp, după care au făcut publică legătura amoroasă.

 Pentru a fi cu Stepanek, mai mare decât ea cu 11 ani,  Petra s-a despărţit de Adam Pavalsek (foto jos), un alt tenismen, care era cu cinci ani mai mic. Relaţia oficială dintre Kvitova şi Stepanek n-a ţinut însă prea mult. S-au despărţit după o jumătate de an. Acum jucătoarea este logodită cu un hocheist, Radek Meidl. 

Nicole Vaidisova, nevasta înşelată, a revenit în tenis în 2014, dar n-a mai confirmat. Fostul număr 7 mondial e acum pe locul 238 în lume.

Coşmarul Simonei Halep este performera lunii ianuarie în tenisul mondial

Cea mai bună jucătoare a Cehiei a avut "boala sărutului"

Simona Halep explică AICI de ce nu se mai operează acum la nas

S-a stabilit ora meciului vedetă dintre Simona Halep şi Petra Kvitova, din semifinalele Fed Cup

Petra Kvitova şi Radek Meidl

kvitova

Petra Kvitova şi Radek Stepanek 

kvitova

P

kvitova
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite