Serena Williams şi o dezvăluire incredibilă: de ce a refuzat tatăl ei să o conducă la altar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

„Being Serena“ este un documentar HBO care rulează în aceste săptămâni în SUA, iar episodul al treilea cuprinde o poveste neştiută.

Astfel, cu o oră înaintea nunţii ei cu Alexis Ohanian, Serena Williams a primit un mesaj de la tatăl ei Richard, care i-a fost şi antrenor pentru mulţi ani. Richard Williams i-a scis în mesaj că nu o poate conduce la altar, aşa cum se obişnuieşte.

„Era în New Orleans, avea costumul pregătit şi ştiu că era foarte emoţionat. Dar apoi mi-a dat un mesaj: Serena, nu vreau să fii supărată pe mine, dar nu pot să te conduc la altar. Nu sunt eu însumi, sunt prea nervos“.

În loc să se enerveze, să plângă, Serena Williams a decis că va merge singură spre altar şi i-a răspuns tatălui ei imediat: „Tată, e ok, dacă nu vrei să vii deloc la nuntă, e ok din nou. Nu o să fiu supărată pe tine, deci nu trebuie să fii supărat“.

Serena a povestit apoi: „Ştiu că multe fete nu ar fi reacţionat aşa. Dar eu ştiu prin ce a trecut în ultima perioadă, ştiu că nu a fost el însăşi şi că nu s-a simţit în stare să stea în faţa atâtor oameni“.

Simona Halep, meci crucial cu Madison Keys: poate pierde primul loc WTA

FOTO Cum arată arena pe care Simona Halep o vede cea mai frumoasă din Europa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite