Serviciile secrete au pus stăpânire pe fotbalul românesc: dezvăluiri despre cum a ajuns Burleanu la şefia FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La alegerile din martie 2014, un tip aproape necunoscut, de 29 de ani, a dat peste cap toate calculele şi a devenit preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. Victoria sa ar fi fost pregătită în culise.

La trei ani de la momentul în care Răzvan Burleanu a ajuns şeful fotbalului românesc, victoria celui catalogat, ironic, „minicandidatul“ e un subiect de Dosarele X pentru unii.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a povestit pentru ziare.com că, în opinia sa, Burleanu a fost propulsat la FRF cu ajutorul serviciilor secrete şi că, dacă va beneficia de susţinerea lor, va câştiga şi alegerile din 2018.

Ce a spus?

„Burleanu mai prinde un mandat doar dacă-l pun din nou ăştia de la Serviciile Secrete. Gică Popescu ar trebui să fie preşedintele FRF. Sau Hagi să preia totul, să conducă totul, pentru că a dovedit că poate“, a afirmat „Corleone“.

El a prefaţat şi duelul România – Danemarca (duminică, ora 21.45, TVR 1) din preliminariile Mondialului din 2018.

„Categoric plecăm cu şansa a doua cu Danemarca. Şi dacă vom câstiga cu danezii, sunt şanse foarte mici. Dar dacă pierdem, s-a terminat totul. Dacă ratăm calificarea, n-ar trebui să continuăm cu neamţul (n.r. – Christoph Daum). Să facă bine să-l aducă înapoi pe Piţurcă. Acum e fară contract şi măcar doi-trei ani, cât timp mai e lucid. Dacă nu, pe Lucescu, dacă termină cu ruşii. Sa aducă unul care se pricepe, pentru că văd că pe Hagi nu vor să-l aducă. El ar fi cel mai potrivit, a revitalizat fotbalul românesc“, a spus Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite