Sharapova, o ameninţare pentru Halep: „E oricând o adversară letală!“. Cine stă între Simona şi un trofeu Grand Slam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avansat până în semifinalele turneului de la Stuttgart şi a câştigat titlul la Madrid, semn că în acest an poate da lovitura la Roland Garros.

Simona Halep poate cuceri primul Grand Slam din carieră, mai ales într-o perioadă în care Serena Williams lipseşte din circuitul feminin.

De această părere a fost şi Cristian Tudor Popescu într-o analiză făcută pentru postul Digi 24.

Ce a spus?

*Sharapova e oricând o adversară letală. Acum, încă nu e suficient de dezgheţată, după ce a stat mult timp pe tuşă, dar, după părerea mea, Sharapova poate să se apropie de nivelul ei de joc pe care îl ştim. E adevărat că, probabil, va trebui să joace calificări la Roland Garros pentru că nu va primi wild-card. Pentru că n-a câştigat turneul de la Stuttgart şi nici la Madrid, nu va ajunge pe tabloul principal din oficiu, fără să mai fie nevoie de calificări. Deci, va fi, totuşi, un adversar. 

*De asemenea, Wozniacki e o jucătoare foarte în formă în acest an. Serena Williams însă lipseşte şi pentru toate jucătoarele asta e o mare ocazie. 

*De asemenea, mi se pare că Eugenie Bouchard e pe cale să-şi recâştige nivelul cu care a ajuns în semifinale la Wimbledon acum mai bine de doi ani. La Madrid, a arătat că s-a trezit din lunga ei noapte de doi ani şi ceva. 

*Totuşi, în clipa de faţă, n-are importanţă adversara pentru Simona, cât timp nu e Serena Williams. Serena Williams e de pe altă planetă. Dar ea nu e aici. Iar atunci, Simona poate să joace cu oricine, având în vedere psihicul pe care îl are. E, din nou, mangusta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite