Sorana, iute şi furioasă: Cârstea a făcut o criză de nervi la Doha, dar merge în turul II. Va avea un meci dificil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sorana

Simona Halep (2 WTA) va debuta, miercuri, direct în turul II la Qatar Total Open, acolo unde Sorana Cârstea (38 WTA) a ajuns în urma victoriei de astăzi.

Turneul de la Doha aduce rezultate foarte bune pentru jucătoarele din România. Monica Niculescu (92 WTA), Mihaela Buzărnescu (43 WTA) si Sorana Cârstea (38 WTA) şi-au câştigat primele partide în Qatar şi sunt în turul II, alături de Simona Halep.

Sorana Cârstea a fost ultima calificată în această fază, după ce a trecut de grecoaica Maria Sakkari (60 WTA), scor 6-2, 6-3. În primul set, românca s-a distanţat la 5-2, dar a făcut o criză de nervi în game-ul şapte. Asta deoarece, adversara ei a trimis în fileu, însă arbitrul a cerut rejucarea punctului pe motiv că vântul a adus un obiect în teren. Sorana a protestat vehement, dar, ulterior, şi-a stăpânit nervii, a salvat două mingi de break şi a rezolvat setul: 6-2.

În actul secund, din nou, Cârstea s-a dus la 5-2 şi şi-a adjudecat calificarea, scor 6-3, la prima minge de meci, după 73 de minute.

În turul următor, românca va juca împotriva lui Mertens (20 WTA), care a trecut de Babos (35 WTA), scor 2-6, 6-1, 6-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite