Sponsor nou pentru echipa lui Hagi. Viitorul va evolua diseară cu numele unei mărci de bere pe tricouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la fotbal va beneficia de sprijinul brandului de bere de origine germană cu o tradiţie de peste 138 de ani.

Holsten, “Berea Germană Nr. 1 în România” aflată în portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB), a semnat un parteneriat pe trei ani cu campioana României la fotbal în sezonul 2016 - 2017, FC Viitorul Constanţa.
Acordul a fost anunţat în cadrul conferinţei de presă ce a avut loc miercuri, 16 august, la care au participat Shachar Shaine, preşedintele URBB, şi Gheorghe Hagi, fondatorul şi managerul tehnic al campioanei din 2017 a Ligii 1 de fotbal.

„Suntem încântaţi de performanţele obţinute de acest club sub conducerea lui Gheorghe Hagi, căruia suporterii sportului-rege din România îi datorează nenumărate satisfacţii. Ne dorim să îl sprijinim şi să îi fim alături pe termen lung, şi să punem umărul alături de acest club la obţinerea a cât mai multor performanţe, oferindu-le astfel românilor cât mai multe motive de bucurie,” a declarat Shachar Shaine, preşedinte URBB.

Primul meci al echipei FC Viitorul Constanţa cu sigla Holsten pe tricourile de joc va avea loc azi, 17 august, când campioana României va înfrunta FC Salzburg în ultimul tur preliminar pentru calificarea în grupele competiţiei Europa League 2017-2018.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite