Stadionul „Mircea Lucescu“, în acelaşi oraş cu stadionul „Anghel Iordănescu“! Două arene într-o localitate cu 40.000 de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O micuţă localitate din România vrea să intre în istorie, cu două stadioane care poartă numele a doi dintre cei mai mari oameni de fotbal din România.

Oficialităţile oraşului Voluntari, o localitate cu 40.000 de oameni, au demarat deja demersurile pentru ca acolo să se construiască un nou stadion de fotbal. 

„Am făcut primele demersuri legate de acest proiect. Va fi o arenă cu 12.000 de locuri cu foarte multe loje de jur împrejurul stadionului. La una dintre peluze va funcţiona un teatru într-un program mai amplu al unui centru multicultural. Mai sunt de stabilit detalii, dar sperăm că după ce toate lucrurile vor fi rezolvate şi vom avea şi finanţarea necesară, să demarăm, la începutul anului viitor, lucrările. Dorim ca noua arenă să poarte numele lui Mircea Lucescu”, a precizat Robert Gherghe, membru în Consiliul de Administraţie al clubului din Voluntari, pentru ilfovsport.ro.

Voluntariul are deja o arenă funcţională, dotată chiar şi cu nocturnă, care se numeşte Anghel Iordănescu, şi pe care îşi joacă meciurile de acasă echipa locală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite