Stanciu a fost vândut la Anderlecht, ar putea fi cel mai scump transfer din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Stanciu a fost căpitanul Stelei în victoria echipei roş-albastre cu Pandurii Târgu Jiu, iar pentru mijlocaşul de 23 de ani aceasta a fost ultima reprezentaţie în tricoul stelist.

O delegaţie a celor de la Anderlecht Bruxelles a venit ieri în Bucureşti şi a obţinut transferul lui Stanciu în schimbul unei sume cuprinse între 7,8 şi 9,8 milioane de euro.
Dacă fotbalistul va juca cel puţin 50 la sută dintre meciurile lui Anderlecht din acest campionat, atunci suma totală va ajunge la 9,8 milioane de euro, iar transferul lui Stanciu va deveni cel mai scump al unui jucător român din Liga I. . 

La gruparea belgiană este legitimat şi Alexandru Chipciu. 

Top 5 transferuri din Liga I

1. Stanciu - Anderlecht 9,8 milioane de euro*
2. Vlad Chiricheş - Tottenham 9,5 milioane de euro
3. Florin Gardoş - Southampton 6,8 milioane de euro
4. Cristi Săpunaru - Porto 6 milioane de euro
5. Bogdan Stancu - Galatasaray 5,7 milioane de euro

* Suma de 9,8 milioane de euro va fi achitată dacă Stanciu joacă peste 50 la sută din meciurile lui Anderlecht. 

Becali exultă

"Eu m-am gândit că Stanciu va juca 50% din meciuri fără niciun fel de probleme. Ei ne-au spus că n-au dat niciodată peste 4-5 milioane de euro pe un jucători. Eu m-am interesat şi Stanciu va fi vedeta lor. Va fi Steaua-Anderlecht!

Ei la telefon mi-au spus 7 milioane plus două milioane. Când au venit aici le-am spus că-mi pot da 8 plus 2 milioane, nu? Mi-au zis că n-au mai negociat cu nimeni aşa cum au făcut-o cu mine.

Le-am zis că dacă-mi dau banii în 10 luni le mai scad 200.000 de euro. De aceea l-am dat cu 9,8 milioane până la urmă. Îi dau şi lui Porumboiu o şampanie. Fiecare om ia în dreptul lui ce a negociat. La vremea când l-am luat am dat 1 milion de euro pe Stanciu. Zicea lumea că sunt nebun, uite că acum iau 10 milioane", a declarat Gigi Becali la Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite