Steaua l-a luat pe "noul Beckham", Dorinel Popa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorinel Popa a fost unul din cei mai buni jucători ai Brăneştiului în acest sezon. După ce Olăroiu a chemat la echipa mare jucători precum Bîtfoi (20 de ani), Bejan (21) şi Rusu (22), patronul Gigi Becali a anunţat în această după-amiază aducerea unui nou jucător tînar la Steaua, închizătorul Dorinel Popa, de la Victoria Brăneşti. Printre altele, Becali a vorbit şi despre obiectivul lui Olăroiu în aceste 2 săptămîni răm

"L-am luat pe Dorinel Popa, l-am luat foarte ieftin şi are şi un salariu mic. Trebuie să demonstreze. De ce să mai iau jucători expiraţi ca Ricardo sau Bonfim, mai bine iau tineri. Trebuie să iau şi cîţiva jucători brazilieni, care să facă spectacol la mijlocul terenului.

Oli nu e un om care să lucreze cu jumătăţi de măsură. Mi-a spus că va face tot ce poate să cîştige Cupa cu Steaua. Va programa totul, toate meciurile, în funcţie de Cupă.

Ca să ai curajul să iei o echipă şi să salvezi în 4 etape un sezon întreg, asta înseamnă bărbăţie şi curaj. Mă bucură că el ştie ceva, că altfel nu venea. Dacă ştia că n-are jucători nu venea, dar ştie că are fotbalişti luptători", a spus Becali la televiziunea sportro.

Acuzat că a schimbat prea mulţi antrenori în acest sezon, Becali a spus: "Nu eu am schimbat toţi aceşti antrenori, Steaua i-a schimbat şi lipsa performanţelor. Cu Olăroiu va fi altceva, va face treabă 500%, cît pentru toţi ceilalţi".

Gazeta Sporturilor a anunţat în premieră încă din 17 decembrie 2010 transferurile lui Dan Matei, de la Pandurii (cump[rat deja ]n schimbul a 600.000 de euro), dar şi a lui Dorinel Popa.

Cine e Dorinel Popa?
- are doar 22 de ani.
- "Dorinel Popa e bun în centru, fiindcă driblează bine, pasează bine şi e decisiv la fazele fixe". Aşa îl caracterizează Ilie Stan, fostul său antrenor de la Victoria Brăneşti.
- evoluează ca închizător la Victoria Brăneşti. Este recunoscut pentru şutul puternic de la distanţă, video mai jos. A marcat 3 goluri în Liga 1, a dat 4 pase de goluri şi are o medie a notelor de 5.76 în Gazetă.
- a debutat în Liga 1 în martie 2008, cînd evolua pentru Buzău, în meciul Unirea Urziceni - Gloria 2-0. Are 29 de meciuri pe prima scenă.

3 echipe a bifat în carieră Dorinel Popa: Focşani, Buzău şi Brăneşti, Steaua fiind a 4-a. Pînă în vara trecută, mai avea doar două prezenţe în Liga 1, în tricoul Gloriei Buzău, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite