Superwoman: Serena a luat Australian Open însărcinată! Când va reveni pe teren după ce va naşte în toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gata cu misterul dispariţiei Serenei Williams din circuitul feminin: americanca de 35 de ani e însărcinată în 20 de săptămâni!

Chiar dacă n-a mai fost văzută pe terenul de tenis de la 28 ianuarie, atunci când şi-a învins sora, Venus, în finala de la Australian Open, Serena va reveni pe locul 1 mondial, începând de luni. 

Asta deoarece Kerber a pierdut din punctele acumulate în 2016, urmând a fi depăşită de Williams, care era pe 2. Sunt şanse ca aceasta să fie ultima revenire pe locul 1 mondial pentru Serena.

Postând o fotografie pe contul ei de Snapchat – poza a fost ştearsă ulterior - americanca a anunţat că e însărcinată în 20 de săptămâni cu copilul lui Alexis Ohanian (33 de ani). Cei doi s-au logodit în decembrie 2016, după ce fondatorul Reddit a cerut-o în căsătorie pe cea mai mică dintre surorile Williams.

Ar reveni la French Open 2018

După ce fotografia cu Serena şi burta ei puţin rotunjită a devenit virală, purtătorul ei de cuvânt a confirmat că sportiva urmează să nască: „Aşteaptă copilul în toamnă. Nu va mai juca în acest sezon, însă va reveni în 2018“.

Potrivit jurnaliştilor americani, Williams ţinteşte să joace în French Open 2018. Ar fi un obiectiv realist, în condiţiile în care, spre exemplu, Azarenka a născut un băiat în decembrie şi va reveni în circuitul WTA la sfârşitul lunii iulie. În trecut, Clijsters a câştigat US Open în 2009, la 18 luni după ce şi-a născut fetiţa. 

Informaţia legată de sarcina Serenei a mai relevat un detaliu important: Williams era deja însărcinată în opt săptămâni, în momentul în care a câştigat Australian Open în luna ianuarie!

36 de ani şi opt luni va avea Serena Williams când se va juca French Open 2018.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite