Surpriză: s-a decis cine transmite meciul Grecia - România. Un post de ştiri va aduce partida în casele oamenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Rpressport
FOTO Rpressport

România va întâlni Grecia în dublă manşă pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. După discuţii aprinse, s-a decis cine va televiza atât partida tur, pe care selecţionata lui Victor Piţurcă o va disputa în deplasare, cât şi meciul de la Bucureşti.

Iniţial ar fi trebuit ca meciul să fie transmis de Televiziunea Română, însă părţile implicate nu au ajuns la un numitor financiar comun. Ulterior, Antena 1 a intrat în joc cu o ofertă consistentă, însă, cu o săptămână înaintea partidei, drepturile au fost acordate postului de ştiri România TV. Partida retur, de pe 19 noiembrie, va fi televizată de Antena 1.

Bani pentru „zâne“, nu şi pentru fotbal. TVR nu va transmite meciul cu Grecia, de la Pireu. Nu s-au găsit 160.000 de dolari, dar bugetul unor emisiuni te dă peste cap

De-a lungul timpului, a mai existat o surpriză de acest gen, în anul 2006, când Rapid - Steaua (sferturile Cupei UEFA) a fost transmis de Realitatea TV.

Sebastian Ghiţă, cel care deţine România TV, a comentat reuşita pentru „Prosport“: „În primul rând vreau să-i felicit pe manageri, pentru că au realizat acel contract. Era o ruşine pentru România ca acest meci să nu se vadă în ţară. Cred că Elvis, Săftoiu şi toţi ciudaţii din Consiliul de Administraţie de la TVR au greşit profund şi ar trebui să-şi dea demisia. Le-am transmis managerilor de la România TV că, dacă nu acoperă banii din publicitate, îi ajut eu. Suma plătită este confidenţială, dar se înscrie în jurul celei vehiculate (n.r. 200.000 de euro)“.

Mitroglou a înscris aproape cât toţi jucătorii lui Piţurcă. Atacantul grec este cel mai bun marcator din Europa, în acest moment

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite