VIDEO Cele mai tari puncte reuşite de Simona Halep în 2017. Şarapova, Ostapenko, Svitolina şi Garcia printre victimele liderului mondial WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut un an 2017 extraordinar, în care a reuşit să ajungă pe primul loc în tenisul feminin mondial.

Simona a avut o serie foarte bună de turnee. Halep a ajuns locul 1 în lume pentru că e singura jucătoare care în 2017 a jucat sferturi de finală la 10 turnee consecutive (două de Grand Slam, două de Premier Mandatory, trei de Premier 5, două Premier, unul International). Practic, ea a fost în această fază la Miami, Stuttgart, Madrid, Roma, Roland Garros, Eastbourne, Wimbledon, Washinghton, Toronto şi Cincinnati - din martie şi până în august.La acestea se mai adaugă încă o finală de Premier Mandatory (Beijing) şi un sfert de finală Premier (St. Petersburg). Bilanţul ei în  2017, inclusiv Turneul Campioanelor, este: 18 turnee jucate, 1 trofeu, 4 finale, 2 semifinale, 5 sferturi de finală. 

WTA a realizat un top al celor mai tari lovituri reuşite de Simona Halep în 2017, printre victimele ei numărându-se Maria Şarapova, Caroline Garcia şi Jelena Ostapenko. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite