VIDEO FCSB - ACS Poli 7-0: „Măcel“ pe „Arena Naţională“! Bănăţenii s-au făcut de râs, iar Ionuţ Popa e ca şi demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

Vicecampioana şi-a scos din pasă proastă toţi fotbaliştii ieşiţi din formă! Florinel Coman, „lemn“ până la duelul cu formaţia de pe Bega, a reuşit o „dublă“. Florin Tănase, apatic în precedentele întâlniri, a înscris şi el. Iar omul partidei a fost, fără îndoială, Harlem Gnohere.

Vârful francez a reuşit chiar un hattrick, în timp ce Ionuţ Larie şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Un alt jucător care n-a marcat, dar merită o menţiune specială e Constantin Budescu, cel care a oferit trei pase decisive.

Toate aceste reuşite ale roş-albaştrilor au venit în faţa unei echipe care şi-a pierdut, pur şi simplu, busola pe „Arena Naţională“. ACS Poli Timişoara n-a mai existat pe teren după minutul 31, când scorul a ajuns la 2-0. La pauză a fost 3-0 pentru gazde, iar la reluare, trupa pregătită de Ionuţ Popa a arătat ca una pentru care scorul n-a mai contat! De aceea, oaspeţii au şi luat gol după gol şi au încheiat partida în zece oameni, după ce Soljici a provocat un penalty, a luat al doilea „galben“ şi s-a dus la vestiar (84).

A fost aproape sigur ultimul meci al lui Ionuţ Popa la ACS Poli Timişoara. Tehnicianul de 64 de ani primise deja ultimatum din partea conducerii, în condiţiile în care elevii săi aveau două remize şi trei înfrângeri până la partida cu FCSB.

După rezultatul de duminică, podiumul Ligii I arată aşa: 1. CFR Cluj 33p, 2. FCSB 32p, 3. CS U Craiova 32p.

ACS Poli e pe 10 din 14, loc de play-out, cu 18 puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite