VIDEO Acesta chiar a fost un meci epic! Darren Cahill: „E o partidă pe care o vezi o dată la 10 ani. Eu nu am mai trăit aşa ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curg reacţiile după meciul absolut fantastic dintre Simona Halep şi Lauren Davis, câştigat de favorita numărul unu după 3 ore şi 45 de minute.

A fost 4-6, 6-4, 15-13 pentru jucătoarea noastră, al treilea cel mai lung meci de la Australian Open ca durată (3h45)  şi primul ca număr de jocuri disputate, la egalitate cu un alt meci. Partida a avut 48 de gameuri, la fel ca întâlnirea dintre americanca Chanda Rubin şi spaniola Arantxa Sanchez Vicario (6-4, 2-6, 16-14, în sferturi), care deţinea recordul la Melbourne, la simplu feminin, din 1996.

"E probabil un meci pe care îl vezi o dată la 10 ani, nu cred că mi s-a mai întâmplat ca antrenor înainte. Cred că e mai uşor să joci un asemenea meci, decât să stai şi să-l priveşti. Ambele jucătoare au fost magnifice, a fost o mare luptă, tenisul a fost excelent. Nu am cuvinte, a fost un efort eroic pentru ambele, dar sunt foarte mândru de Simona", a declarat antrenorul Darren Cahill.

FOTO Ce a făcut Simona Halep în vestiar, imediat după victoria superbă cu Lauren Davis

Reacţia comentatorilor americani. „Sunt surprinsă că îşi mai poate ridica mâinile. “

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite