VIDEO Imagini formidabile: La Craiova s-a jucat un meci cum nu s-a mai văzut de mult în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai importantă partidă din ultima rundă a anului 2017, CS U Craiova - CFR Cluj, s-a disputat pe „Ion Oblemenco“ în faţa a 27.000 de spectatori. Fanii au creat o atmosferă electrizantă şi au fost răsplătiţi cu un meci superb de cele două formaţii.

Campionatul românesc are o miză mică, dacă e să facem o comparaţie cu ce se joacă în Premier League, Bundesliga sau La Liga, însă naşte pasiuni inimaginabile.

Scenele de bucurie care au avut loc, sâmbătă, pe terenul de la Craiova, după ultimul fluier al arbitrului Istvan Kovacs vorbesc de la sine! Gazdele au învins CFR Cluj, scor 2-1 (Băluţă 45+1, Mitriţă 51 / Urko Vera 61), şi au sărbătorit succesul, împreună cu fanii lor, de parcă ar fi câştigat titlul!

Ce-i drept, pe „Ion Oblemenco“ s-au jucat un meci superb! Craiovenii au condus cu 2-0 şi au avut şi o bară la acest. Apoi, o gafă comisă de portarul Calancea a readus CFR în viaţă. Clujenii au dominat ultima parte a jocului, iar după ce Băluţă a fost eliminat (81), ardelenii chiar că au asediat poarta gazdelor. Trupa pregătită de Devis Mangia a rezistat însă şi s-a apropiat la şase puncte de liderul CFR Cluj.

VEZI GOLURILE MECIULUI CS U CRAIOVA - CFR CLUJ

Clasamentul în zona de play-off:

1. CFR Cluj 49p
2. FCSB 44p
3. CS U Craiova 43p
4. Astra 37p
5. FC Botoşani 35p
6. Viitorul 34p

Duminică

CSMS Iaşi - Juventus Bucureşti 17.30
FCSB - Viitorul 20.00

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite