VIDEO Incident grav la finalul derby-ului: Un suporter dinamovist a intrat pe teren şi s-a dus spre portarul Andrei Vlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida Dinamo - FCSB s-a jucat într-o atmosferă splendidă la care au contribuit, în primul rând, susţinătorii roş-albilor. Meciul s-a încheiat însă cu o fază care a „pătat“ spectacolul oferit de tribune.

Fanii „câinilor“ au avut o coregrafie superbă înainte de startul meciului şi au arătat, încă o dată, că Dinamo are cea mai frumoasă galerie din ţară, chiar dacă din punct de vedere fotbalistic nu mai e la nivelul de altă dată.

Din păcate, tot în galeria roş-albilor se află şi cei mai mulţi huligani, o dovadă în acest sens fiind incidentele repetate provocate de aceşti derbedei în ultimii ani. Iar duminică, un astfel de descreierat ar fi putut provoca un incident extrem de grav. După ce FCSB a egalat în al treilea minut al prelungirilor, un individ din galeria celor de la Dinamo a pătruns pe teren şi s-a dus ameninţtor spre portarul Andrei Vlad! Speriat, puştiul a făcut câţiva paşi înapoi, iar huliganul a fost ajuns de forţele de ordine. 

Din ce s-a văzut la televizor, în loc să-l ducă pe acest golan spre duba jandarmeriei, forţele de ordine l-au trimis înapoi în galeria celor de la Dinamo!

VEZI MOMENTUL INCIDENTULUI CU ANDREI VLAD

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite