VIDEO Meci exploziv la Iaşi: CFR „a bombardat“ poarta moldovenilor, dar a părăsit terenul cu un rezultat dezolant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

La 24 de ore după ce FCSB a remizat, la Ovidiu, 2-2 cu Viitorul, echipa lui Dan Petrescu a avut ocazia de a egala vicecampioana la puncte.

CFR Cluj a intrat într-o criză de rezultate, dovadă şi faptul că, în ultimele cinci etape din play-off, ardelenii au obţinut o singură victorie!

Succesul din runda precedentă, 2-1 cu Viitorul în deplasare, părea că a scos formaţia din Gruia din pasa proastă, însă, duminică, ardelenii au făcut un nou pas greşit. În Copou, CFR a deschis scorul prin Ţucudean dintr-o poziţie suspectă de ofsaid (36).

În partea secundă, Omrani a ratat o ocazie monumentală de a dubla avantajul echipei sale, iar această ratare a costat-o scump pe CFR! Asta deoarece, centralul Ovidiu Haţegan a acordat un penalty discutabil pentru un fault la Andrei Sin, iar Andrei Cristea a făcut 1-1 de la punctul cu var (66).

De aici până la final, a fost „bombardament“ la poarta lui Rusu, dar CSMS Iaşi a rezistat pentru un egal care ajută cel mai mult FCSB în lupta pentru titlu.

Trupa pregătită de Dică va aborda „finala“ cu CFR de duminică viitoare (ora 20.45, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV) de pe primul loc şi cu un avans de două puncte faţă de clujeni.

CITEŞTE ŞI:

*Jaf la drumul mare: CFR strigă „hoţii“, iar Dan Petrescu îşi anunţă plecarea din România. Crăciunescu confirmă „furtul“

Play-off, etapa a 6-a

Sâmbătă

Viitorul - FCSB 2-2

Duminică

CSMS Iaşi - CFR Cluj 1-1

Luni

Astra - CS U Craiova 20.45

Clasament

1. FCSB 42p

2. CFR Cluj 40p

3. CS U Craiova 34p

4. Viitorul 30p

5. Astra 23p

6. CSMS Iaşi 21p

VEZI GOLURILE MECIULUI CSMS IAŞI - CFR CLUJ

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite