Protejează-te natural de efectele nocive ale razelor de soare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vara este un anotimp minunat, ne bucurăm de soare şi de vremea caldă, dar, la fel ca orice alt anotimp, vine cu o mulţime de riscuri din cauza razelor ultraviolete foarte puternice.

Cremele de protecţie solară sunt cea mai bună soluţie pentru a ne proteja pielea, dar, dincolo de folosirea lor ori de câte ori ne expunem la soare, alimentaţia joacă un rol esenţial.

Există anumite tipuri de alimente pe care, dacă le consumi mai des în timpul verii, ajută la menţinerea colagenului din piele.

Acestea sunt:

Roşiile

Sunt legumele de sezon pe care le găseşti peste tot. Potrivit unui studiu, persoanele care au mâncat câte 5 linguri de pastă de roşii cu o lingură de ulei de măsline timp de 10 săptămâni au redus cu 40% riscul de a suferi arsuri solare. S-a aflat că licopenul din roşii este cel care ne apără pielea de arsurile solare.

Află ce alte alimente te protejează de razele soarelui pe clickpentrufemei.ro

5 plante care iubesc soarele

Alimente care nu îngraşă

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite