Arte

articolul anterior articolul urmator

Concertul lui Placido Domingo Jr. de la Sala Palatului din Bucureşti se amână pe anul viitor

0
15 Apr 2019 19:00:53
Autor: Otilia Andrei
Placido Domingo Jr.
Placido Domingo Jr.

Din motive neprevăzute, concertul pe care artistul Placido Domingo jr. ar fi trebuit să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, în data de 17 aprilie, se amână pentru anul viitor, data acestuia urmând a fi comunicată în cel mai scurt timp posibil.


Persoanele care au achiziţionat bilete pentru concertul de la Sala Palatului Bucuresti, vor primi înapoi contravaloarea acestora. 

Returul biletelor se poate face astfel:
• Pentru bilete electronice, achiziţionate pe eventim.ro, cumpărătorii sunt rugaţi să trimită un email la contact@eventim.ro cu subiectul „Retur Placido Domingo jr.”, în care să specifice numărul comenzii.
• Pentru biletele Print@Home, banii se vor returna automat în termen de până la 20 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.
• Pentru biletele achiziţionate din reţeaua magazinelor partenere Eventim (Telekom, Cărtureşti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour si Diverta): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziţionate, cu prezentarea şi reţinerea biletelor în original.
• Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la punctul de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea şi reţinerea biletelor în original: Eventim Bucureşti – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro).
• Clienţii din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, Bucureşti, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.
• Biletele cumpărate de la casieria Sălii Palatului se returnează la casa de bilete, iar cele cumpărate online se returnează automat.

Asociaţia Culturală Spectaculis îşi exprimă regretul pentru faptul că publicul bucureştean nu se va mai întâlni în această primavară cu artistul Placido Domingo jr. 

Concertul artistului Placido Domingo jr. programat pentru data de 20 aprilie, la Sala Polivalentă din Craiova, va avea loc de la ora 20:00 şi se va desfăşura conform programului comunicat.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii