Arte

articolul anterior articolul urmator

Dan Sociu, primul poet invitat în cadrul Nocturnelor de Poezie 2019

0
11 Jul 2019 20:24:51
Autor: Dana Mischie
Până pe 13 septembrie, poeţii pot fi ascultaţi şi luaţi la întrebări
Până pe 13 septembrie, poeţii pot fi ascultaţi şi luaţi la întrebări

Poezia contemporană revine, începând cu 12 iulie, în cadrul Nocturnelor de Poezie care se vor desfăşura în fiecare vineri, de la ora 21.00, timp de opt săptămâni, până pe 13 septembrie, pe terasa blocului Magheru One. Accesul se face pe bază de bilet de la ora 20.00 şi poate fi cumpărat online. Locurile sunt limitate.

Pe 12 iulie iubitorii de literatură sunt aşteptaţi la primul eveniment din cadrul Nocturnelor de Poezie Contemporană 2019, pentru a-l asculta pe scriitorul şi poetul Dan Sociu. Lecturile nocturne de poezie şi dialogul cu Dan Sociu vor fi însoţite de muzica selectată de Iulian Morar, savurate cu un pahar de prosecco sau vin. 

Şaisprezece scriitori vor citi poezie deasupra oraşului în această ediţie a Nocturnelor:  Dan Sociu, Anastasia Gavrilovici şi Livia Ştefan, Robert Şerban şi Sorin Gherguţ, Vasile Leac şi Robert Gabriel Elekes, Elena Vlădăreanu şi Ioana Vintilă, Mircea Andrei Florea, Luca Ştefan Ouatu, Cosmin Perţa şi Diana Geacăr, Radu Vancu, Constantin Abăluţă şi Teona Galgoţiu. 

Aceasta este a 5-a ediţie a Nocturnelor de Poezie organizate de ARCEN. Temele pe care le propune publicului iubitor de poezie ediţia 2019 a Nocturnelor sunt: vulnerabilitatea, sinceritatea, iubirea, trei decenii de poezie scrisă fără cenzură, rezistenţa civică, jocul şi moartea. 
 
Ediţia din acest an a Nocturnelor de Poezie Contemporană aduce în faţa publicului cea mai consistentă şi mai diversă selecţie de scriitori, poeţi consacraţi, poeţi nedebutanţi şi poeţi recunoscuţi pentru atitudinile civice luate în ultimii în ani în spaţiul public, lecturi în premieră din volume nepublicate şi dialoguri inedite între poeţi. 
 
Biletele pot fi comandate online, de aici.
 
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările